Inschrijven Dorpsbrunch

Zoals het de laatste edities een gewoonte was, staat de zondag in het teken van een dorpsfeest. Dit jaar op 30 april a.s. We beginnen met een H. Mis in de loods die start om 11.00 uur. Aansluitend kan de inwendige maag versterkt worden. Een uitgebreide brunch zal er geserveerd worden, dit jaar door Chef’s Food 2.0 (Guido Eijgelshoven). We weten inmiddels dat hij dit overheerlijk zal serveren, hij serveert een ‘Steak & Salad’ buffet; bestaande uit ter plaatse gereedgemaakte steaks, entrecotes, spek, lendes, kip, hamburgers en worsten, aangevuld met diverse salades en broodsoorten. Voor dit alles; onbeperkt keuze en afname per persoon (!), vragen wij een bijdrage van €16,00 (kinderen t/m 5 jaar gratis, 6/12 jaar €7,50). Tijdens deze brunch worden 3 jubilarissen van de vereniging gehuldigd. Daarnaast is er tijdens het eten muziek van Harmonica Jack. Daarna gaat het feest verder met muziek van de Roepoepers en DJ Altied Paraat!

We hopen jullie allemaal weer te mogen verwelkomen! Schrijf je nu in voor de brunch, zodat iedereen de maag goed gevuld heeft voordat het grote feest begint! Inschrijven kan t/m 22 april a.s.

Inschrijven kan op 3 manieren;

  • Tickets kopen via onze website of Facebook
  • Inschrijven door een mail te sturen naar brunchbanholt@hotmail.com, waarin de namen van de deelnemers vermeld dienen te worden, alsmede jullie adres. Het inschrijfgeld à € 16,00 voor volwassen en € 7,50 voor kinderen van 6 t/m 12 jaar kan overgemaakt worden op rekeningnummer NL15RABO0133500691 o.v.v. Brunch 2023.
  • Het invulstrookje, van de in Banholt en Terhorst huis aan huis rondgebrachte flyer, in te vullen en dit samen met het inschrijfgeld in een gesloten envelop in te leveren bij John Pelzer, Dalestraat 33.