Programma

Programma

Een boordevol programma voor jong en oud!

 • DE FOUTE PARTY (zaterdag 7 mei)
  DE FOUTE PARTY Hoe fouter, hoe beter! Dat horen wij graag, want op zaterdag 7 mei staat De Foute Party weer op het programma. Lekker meezingen en dansen op de meest foute, lekkerste en beste muziek, dat kunnen we na de afgelopen 2 jaar goed gebruiken. Bel of app je vrienden alvast, want deze avond wil je niet missen.   LINE UP Dj Coen Foute uur van qmusic - Nederland Erwin Vengaboys RenĂ© Karst
  Lees meer
 • DORPSBRUNCH (zondag 8 mei)
  DORPSBRUNCH Het zondagprogramma op 8 mei staat dit jaar weer in het teken van de dorpsbrunch. Om 11.00 uur is er een Heilige Mis op de Hei en vervolgens kan men genieten van een heerlijke brunch. Deze middag worden ook de jubilarissen van Harmonie & Klaroenkorps Amicitia Banholt gehuldigd. Op deze feestelijke zondag is er ook muziek en wel van de bekende band Funky'D. Zij zullen er net als in 2018 weer voor zorgen dat het een spectaculaire middag wordt!
  Lees meer
 • 90’S PARTY (zaterdag 14 mei)
  90'S PARTY Op zaterdag 14 mei staat de 90's Party weer op het programma. Deze is inmiddels niet meer weg te denken van de Hei op Feesten en is uitgegroeid tot een van de grootste 90's Party's in (Zuid-)Limburg. Met een knallende line-up wordt dit gegarandeerd weer een geweldige avond!     LINE-UP Dj Kicken T-Spoon Dj Squad Nakatomi Mental Theo   Meer informatie over tickets etc. volgt snel!
  Lees meer