Dorpsbrunch – zondag 8 mei

Zoals het de laatste edities een gewoonte was, staat de zondag in het teken van een dorpsfeest. Dit jaar op zondag 8 mei a.s. We beginnen met een H. Mis in de loods die start om 11.00 uur. Deze wordt opgeluisterd door Harmonie en Klaroenkorps Amicitia alsmede zangkoor Avanti. Aansluitend vindt er een grote dorpsbrunch plaats, dit jaar verzorgd door Slagerij Nuijts uit Noorbeek. Deze bestaat uit een overheerlijk boerenbuffet, aangevuld met een lekkere soep! Voor deze brunch vragen wij een bijdrage van €12,50 (kinderen t/m 5 jaar gratis, 6 t/m 12 jaar €7,50).

Tijdens en na de brunch worden de jubilarissen van de vereniging gehuldigd, dit jaar iets meer dan normaal, aangezien er een 'inhaalslag' gemaakt wordt voor de jaren 2020, 2021 en 2022. Dit alles vanwege het bekende virus dat ons zolang in de greep gehouden heeft. 's Middags gaat de feestloods wederom los als Funky'D zich weer van z'n beste kant gaat laten zien!

We hopen jullie allemaal weer te mogen verwelkomen! Schrijf je nu in voor de brunch, zodat iedereen de maag goed gevuld heeft voordat het grote feest begint!

Inschrijven kan op 3 manieren;

  • Tickets kopen via onze website of facebook
  • Inschrijven door een mail te sturen naar brunchbanholt@hotmail.com, waarin de namen van de deelnemers vermeld dienen te worden, alsmede jullie adres. Het inschrijfgeld à12,50 voor volwassen en 7,50 voor kinderen van 6 t/m 12 jaar kan overgemaakt worden op rekeningnummer NL15RABO0133500691 o.v.v. Brunch 2022.
  • Het invulstrookje hieronder in te vullen en dit samen met het inschrijfgeld in een gesloten envelop in te leveren bij John Pelzer, Dalestraat 33.

Op naar weer een mooie editie van de Hei op feesten!
Stg. Steuncomité Harmonie Amicitia Banholt