The 90’s Party (Zaterdag 6 mei)

The 90's Party op zaterdag 6 mei.

De Hei op Feesten beginnen op zaterdag 6 mei. Dit mag je niet missen!

Op deze avond zal er voor de 5e maal in successie een feestelijke 90's party worden gehouden voor jong en oud met de artiesten van toen. De 90's party is zeer bekend en populair bij het grote publiek in Zuid- limburg, zeker gezien de grote bezoekersaantallen in de voorgaande jaren. Net als voorgaande jaren zal Falcon Radio met hun DJ's zorgen voor de juiste jaren 90 sfeer tussen de optredens van de artiesten. Dit jaar zullen de volgende artiesten optreden:

Alice DJ
Niet eens zo heel lang geleden kon je geen radio luisteren of club binnenlopen zonder nummers te horen als Better Off Alone, Will I ever of Back in my life. Het succes van Alice DJ begon in 1999, toen een groep jonge Dj's en getalenteerde producers hun samenwerking zagen groeien tot een wereldwijd project met meer dan een miljoen verkochte albums en 5 miljoen verkochte singles.
Internationale hits. Het controversiële album, getiteld ‘Who needs guitars anyway?’ leverde maar liefst 5 internationale hits op: Will I Ever, The Lonely One, Back in my Life, Celebrate our Love and Better Off Alone.

In 2002 besloten de energieke frontvrouw Judy en de leden achter de schermen dat het mooi was geweest voor Alice Deejay. De hits werden echter nog vaak gedraaid op de radio en kwamen regelmatig voorbij in clubs. In 2013 hing er iets in de lucht: Shakira belde op. Ze werkte aan haar nieuwe album en wilde een nieuwe versie van Better off Alone opnemen. Het resulteerde in een wereldwijde hit en hernieuwde aandacht voor Alice Deejay. Het gevolg... Alice DJ is back in business.

Darkraver
Na het succes van verleden en op verzoek van het grote publiek zal ook dit jaar weer The Darkraver bij ons op het podium staan.

Hij kan gezien worden als één van de meest mystieke, meest legendarische en meest onderhoudende artiest in de huidige scene. Een rasartiest die zichzelf vooral niet al te serieus neemt en één overduidelijke missie heeft: om elk optreden zo te brengen dat het voor het aanwezige publiek een onvergetelijke ervaring wordt. Hij is in staat om elk doorsnee feest eigenhandig transformeren naar een féééésssiieee! Maar laten we niet vergeten waar het merk “The Darkraver” ook voor staat: een geweldige DJ met een naadloze mixtechniek, met altijd dé perfecte platenkeus. Deze combinatie van entertainment en skills heeft bewezen een enorm succes te zijn en maakt The Darkraver met afstand tot de meest geboekte DJ in de scene, die hem een gigantische - en nog immer groeiende - groep fans opleverde.

DJ Paul Elstak
DJ Paul Elstak is geen onbekende in het 90's circuit. Wie kent zijn nummers, The Promised Land en Rainbow in the Sky niet? In 2015 stond hij ook al bij ons podium en was toen de publiekslieveling van de avond. Een artiest met een overvolle agenda, en we zijn dan ook blij dat hij dit jaar weer deel uit maakt van de The Line Up tijdens 90's Party.

De 90's Party begint om 21.00 en zal eindigen om 03.00.

De entree is: Voorverkoop € 15,00 Avondkassa € 18,00