The 90’s Party (Zaterdag 21 april)

The 90's Party

De Hei op Feesten beginnen op zaterdag 21 april. Dit mag je niet missen!

Op deze avond zal er voor de 6e maal in successie een feestelijke 90's party worden gehouden ondersteund door Falcon FM en met de artiesten van toen. De 90's party is zeer bekend en populair bij het grote publiek in Zuid- limburg, zeker gezien de grote bezoekersaantallen in de voorgaande jaren. Net als voorgaande jaren zal Falcon Radio met hun DJ's zorgen voor de juiste jaren 90 sfeer tussen de optredens van de artiesten. Dit jaar zullen de volgende artiesten optreden:

T-Spoon
Na 20 jaar treedt het succesvolle 90's duo T-Spoon nog steeds op. Ze worden hierbij vergezeld door 2 absolute topdansers. De wereldwijd nummer 1 hit “Sex On The Beach”, happy hardcore hit “Smiling” en de typische 90’s clubsound van “No Time 2 Waste” zijn slechts enkele hits waarmee T-Spoon scoorde op internationaal niveau, en nog steeds live ten gehore brengt. T-Spoon werd gekozen als Beste Dance Act Live, en is bekroond met zowel een TMF Award en een Hitkrant Award.

2 Unlimited
Niet lang na hun eerste hit Get Ready For This, eind 1991, brak 2 Unlimited door in Groot-Brittannië. Ze maakten een wereldtournee, van Australië tot Japan, en domineerden in de jaren negentig de hitlijsten. 2 Unlimited scoorde maar liefst zestien hits in vijf jaar tijd. Hun grootste hit, No Limit, bereikte in 1993 in 35 landen de nummer 1-positie.

Nu de band weer aan het touren is, lijken ze wel herboren en worden ze (her-)ontdekt door de nieuwe generatie DJ's, waarvan velen opgegroeid zijn met de muziek van 2 Unlimited.
2 Unlimited veroverde de wereld in the 90’s and scoorde een reeks van 16 hits in rij !!! Bijvoorbeeld: No Limit, Twilight Zone, Jump For Joy, Maximum Overdrive en Get Ready For This. Vele van hun hits herleven in films en TV-series en worden zelfs als anthem gebruikt bij NBA en NFL sportwedstrijden in Amerika.

Mental Theo
Mental Theo is een internationale DJ met 20 jaar ervaring, draaide op ‘s werelds grootste raves. Mental Theo is al jarenlang een favoriet onder de wereldwijde fans en een belangrijke DJ in de Nederlandse Dance scene. Van discotheken tot clubs, van feesttenten tot festivals, overal wordt losgegaan op de meest harde platen. Uiteraard is Mental Theo één van de belangrijkste makers van de bekende (Happy) Hardcore muziek.

De 90's Party begint om 21.00 en zal eindigen om 03.00.

De entree is: Voorverkoop € 16,00 Avondkassa € 19,00