Tebanetter Tractor Tour (Zondag 14 mei)

Tebanetter Tractor Tour op zondag 14 mei.

Ook dit jaar wordt er weer een Tractor Toertocht gehouden door onze prachtige omgeving. De tractor toertocht zal ongeveer 25 km zijn. Bij terugkomst is er de mogelijkheid om met de tractor aan een aantal behendigheidsproeven deel te nemen. Tevens zal er tijdens de pauze van het middagprogramma een defilé plaats vinden. Tijdens dit defilé zullen de tractoren stapvoets langs het publiek rijden en zullen worden voorzien van commentaar.

De toertocht start om 11.00 uur. De deelnemers dienen zich uiterlijk 10.30 uur op het feestterrein aan de Molenweg 14 te Banholt te verzamelen.

Wij vragen voor deze tocht €5,00 inschrijfgeld per tractor.

Uw inschrijving voor onze Tractor Toertocht, zien wij graag ingevuld tegemoet
vóór 7 mei a.s. Dit i.v.m. het voorbereiden van het defilé en naambordjes etc. U kunt inschrijven door op nevenstaande button tickets te klikken.

U kunt zich ook alvast inschrijven en aanmelden middels onderstaand formulier. De bijdrage per tractor van 5 euro kunt u ook op de dag zelf voldoen. Middels de voorinschrijving krijgen wij een beeld van het aantal mogelijke deelnemers en vermindert ook de administratie op de dag zelf.

Inschrijven Tractor Tour Tebannet

Het is tevens mogelijk om op de dag zelf ter plekke nog in te schrijven

Contactadres Tractor Toertocht (voor info en/of inschrijvingen):

Dhr. Pierre Roijen,
Bergstraat 13a,
6262 NV Banholt
tel. 043-4571919 of 06-53708206